Skip to content
Increase font size Decrease font size Default font size

Mobilní rozhlas

MR Reg 250x250

Mapový portál

BANNER2

Mikroregion Roketnice

Mikroregion logo

MAS Slavkovské bojiště

MAS logo n

Ekolamp

 

ekolamp.logo .2D.black .cmyk 1

Počítadlo přístupů

TOPlist

Svatomartinské hody v Las Velas PDF Tisk
Napsal uživatel Tomáš Šenkyřík Pátek, 24 Říjen 2014 14:37 Aktualizováno Neděle, 09 Listopad 2014 16:57   

Dne 7. 11. 2014 se uskuteční v hostinci Las Velas ve Velaticích Svatomartinské hody.

Podávat se bude pomalu pečená kachna s bílým a červeným zelím s houskovým a bramborovým knedlíkem-porce ¼ za cenu 149,-Kč.

Na akci bude možno již ochutnat Svatomartinská vína nebo nová sudová vína

Zájemci ať se,prosím,přihlásí v hostinci nebo na tel: 608 75 72 04.

Přidej komentář

Komentáře (5)

  • Host (Dolanský)

    Chtěl bych se zeptat na ta Svatomartinská vína... opravdu bude Svatomartinské? Svatomartinské víno se smí otvírat a nabízet ke konzumaci až od 11.11.

  • Host (Svoboda)

    Odpověď na: Host (Dolanský)

    Dobrý den pane Dolanský,děkuji za příspěvek.Měl jsem opravdu v úmyslu Svatomartinské víno prodávat,v distribuci již je.Bohužel,povědomost o tom,že se smí prodávat až 11.11. jsem doposud neměl.Tímto bych se tedy chtěl omluvit-podávat se bude mladé sudové víno.Vás pane Dolanský zvu,buďte naším hostem.

  • Host (host)

    Svatomartinskou kachnu..tradice je spíše husa. Hostinec Las Velas má oprávnění na výrobu pokrmů??? (myslím tím vaření obědů atd ) nebo to bude jidlo jen ohřívané???

  • Host (Tomáš Volek)

    Odpověď na: Host (host)

    .. teď bych pane Hoste očekával vaší odpověď ve stylu " děkuji pane Svobodo za odpověď a přesto, že kachna není tradiční Svatomartinský pokrm, rád se u vás zastavím a kačenu ochutnám. Rezervuji si tím to jednu celou do křupava upečenou kačenku. S pozdravem HOST"

  • Host (Svoboda)

    Odpověď na: Host (host)

    Dobrý den, na dotaz hostů a jim podobných sděluji,že jsme minulý rok vybavili kuchyň v hostinci Las Velas novou technologií a nábytkem.Hostinec má zpracovány postupy správné výrobní a hygienické praxe založené na principech HACPP .Kdyby měl pan host zájem,může se osobně přesvědčit,byť právo má pouze příslušný kontrolní orgán.To by ho ale stálo to,tak jak zde v diskuzi již zmínil Tomáš,že by musel ukázat svou tvář.